IMMERSE YOURSELF​

FREE-ROAM VR

Virtual Reality you can't experience anywhere else

Kies Jouw VR avontuur

Elk VR avontuur is een volledig andere ervaring. De overeenkomst? Ze zijn allemaal levensecht. Onze VR werelden breiden zich voortdurend uit en zorgen ervoor dat jij en je vrienden zich elke keer weer verbazen.
ACTION-ADVENTURES
GAMERS GET READY!
VOOR DE HELE FAMILIE

TUNE IN, DON'T DIE

UNDEAD ARENA

In een post-apocalyptische wereld komen overlevenden samen in ommuurde steden. Een aantal helden op zoek naar eeuwige roem en een flinke pot geld strijden in een dodelijk spelshow. Je neemt het op tegen de undead in steeds veranderende arena’s vol verraderlijke vallen. Heb jij het in je om een legende te worden?

vanaf
€29,75
per persoon
Video afspelen
COMING SOON

VOOR DE HELE FAMILIE

MISSION MAYBEE

Bereid je team voor op een reis door een betoverd bos om de Maybee Corporation uit te schakelen, gerund door de gekke genie, Dr. Maybee. Hij zal voor niets stoppen om het perfecte wezen te creëren.
Het bijproduct van zijn verwrongen experiment is een gevaarlijke goo die planten en dieren vergiftigd, en uiteindelijk de vernietiging van de hele planeet zal veroorzaken.

COMING SOON

Video afspelen

PLAYER VS PLAYER

SOL RAIDERS

Vorm je team en bereid je voor op een zinderend gevecht in 3 verschillende werelden. De ultieme competitieve virtual reality-ervaring voor maximaal 8 spelers. Leuk voor zowel casual spelers als professionals.

vanaf
€29,75
per persoon
Video afspelen

GESTRAND IN DE RUIMTE

SINGULARITY

Stap in een meeslepende science fiction shooter op een ruimtestation dat diep in het heelal gestrand is.
Vecht tegen moordlustige robots terwijl je smalle gangen, verraderlijke liften en gewichtsloze omgevingen verkent.

vanaf
€29,75
per persoon
Video afspelen

OVERAL ZOMBIES IN

OUTBREAK ORIGINS

Een dodelijk virus veroorzaakt een uitbraak van zombies. Steden worden verwoest. Je stapt in een zombie shooter met een verhaallijn, ultra-realistische zombies en een episch gevecht met de eindbaas.

vanaf
€29,75
per persoon
Video afspelen

VECHT VOOR JE LEVEN

ZOMBIE SURVIVAL

Je hebt alle zombiefilms gezien, je weet precies wat er in de overlevingsgidsen staat en nu is het tijd om die ervaring te gebruiken. Jij en jouw teamgenoten zijn omsingelt door bloeddorstige zombies. Overleven jullie dit?

vanaf
€34
per persoon
Video afspelen

DE WERELD OP ZIJN KOP

Engineerium

Ontsnap naar een oude buitenaardse wereld waar de zwaartekracht niet werkt zoals je verwacht. Samenwerken is essentieel tijdens deze magische reis. Vinden jullie de weg naar buiten?

vanaf
€29,75
per persoon
Video afspelen

NEW GAMES COMING SOON...

Als VR Friend First ontvang jij de laatste nieuwtjes, unieke kortingen en voordelen. VFF’s forever 🙂