LEVENSECHTE ERVARING

FREE-ROAM VR

Virtual Reality die je nergens anders kunt ervaren

KIES JOUW VR ERVARING​

Elke VR ervaring is een volledig anders. De overeenkomst? Ze zijn allemaal levensecht. Onze VR werelden breiden zich voortdurend uit en zorgen ervoor dat jij en je vrienden zich elke keer weer verbazen.

COMING FALL 2024

OVERAL ZOMBIES IN

OUTBREAK

Een dodelijk virus veroorzaakt een uitbraak van zombies. Bereid je team voor op epische gevechten tijdens je missie om het vaccin veilig te stellen. Verken de stad, vlieg met helikopters en geef alles om het gevecht met de eindbaas te overleven.

Video afspelen

dive into insanity

far cry vr

Tijdens jullie vakantie worden jullie gevangen genomen door Vaas en zijn handlangers. Vecht je een weg door de uitgestrekte omgevingen van Rook Islands. Kom oog in oog te staan met Vaas terwijl jij en je groep steeds dieper de jungle in duiken. Je staat op het punt de definitie van waanzin te ontdekken.
Video afspelen

TUNE IN, DON'T DIE

UNDEAD ARENA

In een post-apocalyptische wereld komen overlevenden samen in ommuurde steden. Een aantal helden op zoek naar eeuwige roem en een flinke pot geld strijden in een dodelijk spelshow. Je neemt het op tegen de undead in steeds veranderende arena’s vol verraderlijke vallen. Heb jij het in je om een legende te worden?

Video afspelen

DE WERELD OP ZIJN KOP

Engineerium

Ontsnap naar een oude buitenaardse wereld waar de zwaartekracht niet werkt zoals je verwacht. Samenwerken is essentieel tijdens deze magische reis. Vinden jullie de weg naar buiten?

Video afspelen

PLAYER VS PLAYER

SOL RAIDERS

Vorm je team en bereid je voor op een zinderend gevecht in 3 verschillende werelden. De ultieme competitieve virtual reality-ervaring voor maximaal 8 spelers. Leuk voor zowel casual spelers als professionals.

Video afspelen

GESTRAND IN DE RUIMTE

SINGULARITY

Stap in een meeslepende science fiction shooter op een ruimtestation dat diep in het heelal gestrand is.
Vecht tegen moordlustige robots terwijl je smalle gangen, verraderlijke liften en gewichtsloze omgevingen verkent.

Video afspelen

VECHT VOOR JE LEVEN

ZOMBIE SURVIVAL

Je hebt alle zombiefilms gezien, je weet precies wat er in de overlevingsgidsen staat en nu is het tijd om die ervaring te gebruiken. Jij en jouw teamgenoten zijn omsingelt door bloeddorstige zombies. Overleven jullie dit?

vanaf
€25
per persoon
Video afspelen

NEW GAMES COMING SOON...

Als VR Friend First ontvang jij de laatste nieuwtjes, unieke kortingen en voordelen. VFF’s forever 🙂

VR FRIENDS FIRST

LATEN WE VRIENDEN WORDEN!

Als VR Friend First ontvang jij de laatste nieuwtjes, speel je als eerste de nieuwste VR spellen en ontvang je unieke Friends First kortingen. VFF’s forever 🙂
Er ging iets mis. Probeer het nogmaals.
Een bevestigingsmail van jouw registratie is verzonden naar het ingevoerde e-mailadres. Bevestig jouw e-mailadres door te klikken op de link in de bevestigingsmail.

BIRTHDAY MONTH

WE BESTAAN 2 JAAR!

Een maand lang mooie deals speciaal voor jou!

de hele maand februari