Zero Latency VR - Levensechte VR ervaring

LEVENSECHTE ERVARING

FREE-ROAM VR

Virtual Reality die je nergens anders kunt ervaren

Ontdek onze werelden

Elke VR ervaring is een volledig anders. De overeenkomst? Ze zijn allemaal levensecht. Onze VR werelden breiden zich voortdurend uit en zorgen ervoor dat jij en je vrienden zich elke keer weer verbazen.

NAJAAR 2024

OVERAL ZOMBIES IN

OUTBREAK

Een dodelijk virus veroorzaakt een uitbraak van zombies. Bereid je team voor op epische gevechten tijdens je missie om het vaccin veilig te stellen. Verken de stad, vlieg met helikopters en geef alles om het gevecht met de eindbaas te overleven.

Video afspelen

dive into insanity

far cry vr

Tijdens jullie vakantie worden jullie gevangen genomen door Vaas en zijn handlangers. Vecht je een weg door de uitgestrekte omgevingen van Rook Islands. Kom oog in oog te staan met Vaas terwijl jij en je groep steeds dieper de jungle in duiken. Je staat op het punt de definitie van waanzin te ontdekken.
Video afspelen

GESTRAND IN DE RUIMTE

SINGULARITY

Stap in een meeslepende science fiction shooter op een ruimtestation dat diep in het heelal gestrand is.
Vecht tegen moordlustige robots terwijl je smalle gangen, verraderlijke liften en gewichtsloze omgevingen verkent.

Video afspelen

PLAYER VS PLAYER

SOL RAIDERS

Vorm je team en bereid je voor op een zinderend gevecht in 3 verschillende werelden. De ultieme competitieve eSports VR-ervaring voor maximaal 8 spelers. Leuk voor zowel casual spelers als professionals.

Video afspelen

TUNE IN, DON'T DIE

UNDEAD ARENA

In een post-apocalyptische wereld komen overlevenden samen in ommuurde steden. Een aantal helden op zoek naar eeuwige roem en een flinke pot geld strijden in een dodelijk spelshow. Je neemt het op tegen de undead in steeds veranderende arena’s vol verraderlijke vallen. Heb jij het in je om een legende te worden?

Video afspelen

DE WERELD OP ZIJN KOP

Engineerium

Ontsnap naar een oude buitenaardse wereld waar de zwaartekracht niet werkt zoals je verwacht. Samenwerken is essentieel tijdens deze magische reis. Vinden jullie de weg naar buiten?

Video afspelen

BIRTHDAY MONTH

WE BESTAAN 2 JAAR!

Een maand lang mooie deals speciaal voor jou!

de hele maand februari