Over Zero Latency VR - Zero Latency VR
Home

Over

zero Latency VR

ZERO LATENCY VR

revolutie in Free-Roam VR-entertainment

Zero Latency VR is pionier en wereldleider op het gebied van Free-Roam Virtual Reality (VR) met meer dan 100 locaties in meer dan 28 landen. Sinds de lancering van ‘s werelds eerste Free-Roam VR-locatie in 2015 heeft Zero Latency een indrukwekkende mijlpaal bereikt door meer dan 3,5 miljoen spelers wereldwijd te enthousiasmeren voor VR.

Zero Latency staat bekend om zijn baanbrekende technologie die spelers een ongeëvenaarde VR-ervaring biedt, vrij van draden en beperkingen. Met zijn toonaangevende VR-arena’s hebben spelers meer bewegingsvrijheid en keuzevrijheid dan ooit tevoren. 

Na succesvolle lanceringen over de hele wereld heeft Zero Latency ook in Nederland voet aan de grond gekregen. De eerste locatie werd in 2020 in Rotterdam geopend, gevolgd door een tweede locatie in Amsterdam in 2023. In de grootste VR-arena van Nederland, met een oppervlakte van 200m², kunnen spelers genieten van ongekende ervaringen en virtuele werelden ontdekken die meer dan 2000m² groot zijn. Spelers leggen al snel een kilometer af tijdens een VR ervaring. De combinatie van actie en het verkennen van Virtuele werelden maakt Zero Latency VR uniek in Nederland.

Free-Roam VR bij Zero Latency is veel meer dan alleen gamen; het is een revolutionaire vorm van entertainment die mensen nieuwe werelden laat ontdekken en om samen plezier te beleven. Onze bezoekers zijn niet alleen gamers, maar mensen van alle leeftijden die op zoek zijn naar een unieke en meeslepende ervaring. De meest voorkomende reactie van bezoekers is ook altijd dat het veel leuker was dan dat ze hadden verwacht.

Naast het ontwikkelen van eigen VR-ervaringen werkt Zero Latency samen met toonaangevende gamestudio’s om bekende titels naar Zero Latency VR te brengen. Met aankomende releases zoals Warhammer Space Marine blijft Zero Latency innovatie stimuleren en grenzen verleggen in de VR-entertainmentindustrie.