Zero Latency VR lanceert wereldwijd Undead Arena

Zero Latency VR lanceert wereldwijd
Undead Arena

Vanaf vrijdag 19 juni kunnen bezoekers van ’s werelds beste free-roam VR in Rotterdam genieten van de allernieuwste VR-ervaring. Undead Arena is een gloednieuwe arcade-achtige gezamenlijke ervaring die het doden van zombies naar ongekende hoogten tilt. Het spel is daarmee een waardige opvolger van Zombie Survival, een van de meest populaire free-roam VR-ervaringen aller tijden. Speciaal is ook dat deze VR-ervaring meteen zo is ontwikkeld dat je hem met 8 spelers volledig op 1,5 meter van elkaar kunt beleven.

Spelers van Undead Arena belanden in een op de jaren 80 geïnspireerde post-apocalyptische spelshow waarin ze tegen hordes van zombies vechten om kampioen te worden. De apocalyps is geweest, de overlevenden wonen samen in ommuurde steden. Buiten de steden vind je alleen nog zombies, binnen de muren kijkt iedereen naar het populaire reality tv-programma Undead Arena. De winnaars zijn voor altijd levende legendes, de verliezers worden opgegeten door de zombies.

Coronaproof
In februari 2020 opende Zero Latency VR haar enige locatie in Nederland, te Rotterdam. Na een succesvolle start met meer dan 2500 bezoekers en vele positieve reacties sloten ook hier de deuren vanwege Corona. Tijdens de sluiting is het iconische Rotterdamse pand heringericht en de VR-avonturen aangepast om te voldoen aan de RIVM-richtlijnen. Zo zijn alle sessies privé zodat je alleen speelt met mensen die je kent en vertrouwt. Tijdens de VR-ervaringen helpen afstandsalarmen de spelers om 1,5 meter afstand te houden. Na elke sessie worden de backpacks, brillen en controllers volledig gedesinfecteerd. Kijk voor de volledige lijst aan maatregelen op www.zerolatencyvr.nl/coronamaatregelen. De eerste spelers die langskwamen om de coronafrustraties van zich af te schieten waren laaiend enthousiast:

– “Het was heel leuk en het waren aardige medewerkers, verder waren Corona maatregelen ook prima verwerkt!” (Tony, Google review 5-sterren)
– “Dit is echt “the bomb”. Nog niet geweest? Iets gemist!!” (Henry VH deed een aanbeveling op Facebook)
– “Gaaf om even zombies te knallen. Superrealistisch ook. Ik had zelfs een onderbuikgevoel in het liftje. Dit was echt top!” (Rutger en Melanie)
– “Ontzettende leuke en interessante ervaring” (Tineke)

Via de website vind je meer informatie over het spelaanbod en de unieke mogelijkheden van free-roam multiplayer virtual reality entertainment. Ga ook naar Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.