Zero Latency gaat samenwerken met Microsoft, HP en Intel - Zero Latency VR

Zero Latency gaat samenwerken met Microsoft, HP en Intel

Zero Latency, de pionier en wereldleider in epische schaal, free-roam, multiplayer VR (virtual reality) entertainment, werkt samen met Microsoft, HP en Intel om de volgende generatie van het Zero Latency-platform te helpen creëren. De partners zullen niet alleen nieuwe technologie leveren, zoals software en hardware, maar ook marketing assistentie om het wereldwijde bereik van Zero Latency te vergroten. Dit is de eerste keer dat een van deze technologiereuzen met Zero Latency heeft gewerkt.

“Microsoft is enthousiast over de transformerende ervaringen die virtual reality mogelijk maakt en op basis van hoe Zero Latency de voetafdruk van VR vergroot met behulp van location-based entertainment”, aldus Yancey Smith, Senior Director van Mixed Reality Commercial Solutions bij Microsoft. “We kijken ernaar uit om met hen samen te werken om klanten te bereiken met ervaringen op basis van Mixed Reality-headsets en onze op de cloud gebaseerde services, en met hen samen te werken om uit te breiden naar nieuwe markten.”

“Zero Latency biedt haar klanten over de hele wereld stimulerende meeslepende multiplayer virtual reality-avonturen met free-roaming. HP is verheugd om te werken met Zero Latency in de presentatie van de hardware die hun volgende generatie systeem van stroom voorziet, waardoor de verkenning van virtuele werelden voor zoveel mogelijk mensen mogelijk wordt, “zegt Joanna Popper, Global Head of Virtual Reality voor Location Based Entertainment, HP Inc.

In samenwerking met Zero Latency brengt Intel naar de Location Base VR Entertainment arena het beste in computerplatforms die krachtige en meeslepende multiplayer VR-ervaringen bieden. Met het gebruik van Intel-technologie zoals Intel® NUC VR-platforms en Intel® Core ™ i7-processoren, duwen de Multiplayer, Player vs. Player en Arena VR Gaming spelers in een wereld van opwindende uitdagingen en scenario’s.

“We zijn verheugd om samen te werken met een van de vroege pioniers van de Arena VR-gamingscene. Zero Latency blijft hun platform en de gameplay innoveren en Intel’s toonaangevende processors voor VR en gaming zullen een grotere speelbaarheid mogelijk maken naarmate ze een groter publiek bereiken “, zei Raj Puran van Intel’s VR Group.

Zero Latency is een van de eerste bedrijven ter wereld die een multiplayer free-roam VR (FRVR) -platform maakt en implementeert. Op het platform kunnen maximaal 8 spelers ongetraind ronddwalen in een VR-speelhal met behulp van geavanceerde VR-headsets, rugzakken van militaire kwaliteit, surround-sound hoofdtelefoons en microfoons, en gesimuleerde wapens / gamecontrollers. Vijf (5) games zijn momenteel beschikbaar om te spelen in Zero Latency-arena’s, met een ander speler-tegen-speler-spel op de
manier. Het Zero Latency-platform is nu geïnstalleerd in 24 Zero Latency-arena’s in 13 landen,
over 4 continenten.