STAP MIDDEN IN HET SPEL

SUIT UP > PLAY >
SHARE

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Het is meer dan een spel

Suit up

Get ready... je ontvangt jouw briefing en trekt de VR outfit aan. Deze bestaat uit een VR bril, koptelefoon, backpack en gun. Let's go!

Play

Je bevindt je nu letterlijk in een computerspel. Je kunt vrij rondlopen, bewegen en elkaar zien. Haal jij met jouw team de topscore?

Share

Zo...fotomomentje! Vergelijk scores, neem een drankje en deel jouw VR ervaringen.

Suit up

ziet er goed uit!

Get ready

JOUW VR OUTFIT

VR gamen is een actieve bezigheid. Zorg dus voor comfortabele kleding en geschikte schoenen (geen hoge hakken). Vooraf krijg je een duidelijke uitleg over het spel en de VR gear.

Speel Samen

in Een team van 8 spelers

Een levensechte ervaring

Zie jij nog het verschil?

De digitale en echte wereld gaan naadloos in elkaar over. Samen met jouw team verlies je je als nooit tevoren in een virtuele wereld. Je kunt vrij rondlopen, bewegen, met elkaar praten en elkaar zien in een speelveld zo groot als een tennisbaan. Dit is nu jouw enige echte wereld.

share

de VR excitement
IN ONZE BAR

woOHOO

DIT WAS TE GEK!

Het had niet veel gescheeld of jullie hadden het niet gered. Maar met wat teamwerk is het toch gelukt! Tijd om na te genieten aan de bar, maar niet voordat we op de foto zijn geweest. Wanneer mogen we weer?

VEELGESTELDE VRAGEN

EN ONZE ANTWOORDEN

Onze prijzen variëren per dag en per groepsgrootte. Prijzen beginnen bij EUR 25 per persoon, voor een ervaring van 60 minuten (met ongeveer 30 minuten speeltijd). Klik op de knop tickets bovenaan de pagina voor exacte prijzen.

Online
Klik bovenaan de pagina op de knop TICKETS om tickets te kopen. Je kunt dan zelf een tijd en game uitkiezen.

Als er al tickets zijn verkocht op een bepaald tijdstip en er zijn nog plaatsen over dan kun je bij de gekozen game aansluiten. 

Op de dag zelf
Wil je vandaag langs komen? Dan kun je ook via de knop TICKETS een rerservering plaatsen. Je bent er dan zeker van dat je kunt spelen. Je ontvangt in dit geval geen betaallink, maar betaal je bij aankomst.

Onze VR ervaring duurt ongeveer 30 minuten. Dit kan een game van 30 minuten zijn of 2 van een kwartier. In totaal ben je ongeveer een uur bezig inclusief de voorbereidingen.

Online
Na het maken van een boeking ontvang je aan het eind van de dag per e-mail een betaallink. Je boeking is pas definitief zodra de betaling heeft plaats gevonden. Een boeking wordt 48 uur door ons bewaard. Als er geen betaling heeft plaats gevonden zal deze weer vrij worden gegeven.

Boek je op de dag zelf, dan krijg je geen betaallink, maar kun je bij ons aan de deur afrekenen. 

Op locatie
Bij ons kan alleen gepind worden.

Spelers moeten 10 jaar of ouder zijn en minimaal 120 cm lang om te kunnen spelen. Alle spelers onder de 18 jaar hebben toestemming van de ouders nodig om te spelen. Deelnemers van 15 jaar of jonger moeten worden vergezeld door een ouder of voogd.

De VR backpacks wegen 6 KG en onze games zijn meeslepend, gewelddadig en spannend. Je moet er zeker van zijn dat je kinderen de mentale en fysieke kracht hebben om het meeste uit de VR ervaring te halen. Probeer anders eerst de games zelf uit voordat je je kinderen meebrengt.

De game Engineerium en Mission Maybee zijn in ieder geval geschikt voor jongere kinderen. 

Er kunnen maximaal 8 spelers tegelijk spelen. Voor grotere groepen boeken we back-to-back-sessies en kunnen wij leuke spelactiviteiten bieden terwijl u wacht. Meekijken met de andere groepen is natuurlijk ook mogelijk.

VR gamen bij Zero Latency VR is een actieve en intensieve bezigheid, dus zorg ervoor dat je comfortabele kleding en geschikte schoenen draagt (geen hoge hakken dus). We raden je ook aan om geen mascara te dragen, omdat deze de lens kan bevlekken en invloed kan hebben op jouw ervaring.

Spelers onder invloed van alcohol of drugs mogen niet spelen. Als we besluiten dat je om deze redenen niet kan spelen dan heb je geen recht op terugbetaling of een tegoed. Er is voldoende tijd om op te scheppen over je vaardigheden tijdens een drankje na afloop!

Je moet in staat zijn om zelfstandig rond te kunnen lopen gedurende minstens een half uur met volledig gebruik van beide handen. Mensen met maar één werkend oog kunnen gewoon spelen.

Om veiligheidsredenen kan iedereen in de volgende situaties niet spelen:

  • Epilepsie en soortgelijke epileptische aandoeningen
  • Doof of ernstig gehoorverlies
  • Gebroken been of arm
  • Rolstoelgebruikers 

Zero Latency VR wordt niet aanbevolen voor mensen:

  • met hartaandoeningen
  • die hoog zwanger zijn

Hoewel we keihard hebben gewerkt om je een meeslepende ervaring te bieden zonder dat je last krijgt van een bewegingsziekte, kan het sporadisch voorkomen.

Slechts 0,02% van onze spelers heeft zich teruggetrokken als gevolg van reisziekte. Als je last hebt van duizeligheid of agorafobie, laat het ons dan weten. Wij letten extra op en begeleiden je door het spel.

Het is mogelijk om met een bril te spelen. Echter, er is in de VR bril beperkt ruimte is voor een bril, waardoor sommige grotere brilmonturen niet passen.

Als je een bril draagt om veraf beter te zien, dan kun je waarschijnlijk zonder bril spelen, aangezien het scherm zich vlak voor de ogen bevindt.

De games zijn in het Engels, maar zijn ook prima te spelen als Engels niet je sterkste kant is. In de briefing vooraf leggen we alles in het Nederlands uit.

Als je een paar plekken voor een sessie boekt, kunnen andere mensen, net zoals in de bioscoop, meedoen. Als je de gehele speelruimte wilt boeken voor jezelf, moet je alle beschikbare tickets voor die sessie boeken.

Bij Free-Roam VR geld hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Goed om te weten… Bij Far Cry VR en Outbreak Origins worden jullie voor een deel van de VR ervaring opgesplitst en ga je vaak met je eigen groep op pad.

weekend deal

€10 korting per persoon

€10
KORTING

Dit weekend (2,3,4 juli)
min. 4 personen
online reserveren