Wat is VR - Zero Latency VR

STAP MIDDEN IN HET SPEL

SUIT UP > PLAY >
SHARE

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Het is meer dan een spel

Suit up

Get ready... Maak je avatar en ontvang een briefing. Doe de VR gear om en Let's go!

Play

Je bevindt je nu letterlijk in een andere wereld. Je kunt vrij rondlopen en elkaar zien. Haal jij met jouw team de topscore?

Share

Vergelijk scores, neem een drankje en deel jouw VR ervaring.

Suit up

ziet er goed uit!

Get ready

JOUW VR gear

VR gamen is een actieve bezigheid. Zorg dus voor comfortabele kleding en geschikte schoenen (geen hoge hakken). Vooraf krijg je een duidelijke uitleg over het spel en de VR gear.

Speel Samen

in Een team van 8 spelers

Een levensechte ervaring

Zie jij nog het verschil?

De digitale en echte wereld gaan naadloos in elkaar over. Samen met jouw team verlies je je als nooit tevoren in een virtuele wereld. Ontdek samen enorme virtual werelden en leg wel 3 km af dankzij free-roaming en slimme ontwerpen.
Je kunt vrij rondlopen, met elkaar praten en elkaar zien. Onze VR wereld wordt jouw nieuwe realiteit.

share

de VR excitement
IN ONZE BAR

woOHOO

DIT WAS TE GEK!

Het had niet veel gescheeld of jullie hadden het niet gered. Maar met wat teamwerk is het toch gelukt! Tijd om na te genieten aan de bar en op te scheppen over je score. Wanneer mogen we weer?

blijf lachen

je komt op de foto

Probeer te blijven lachen, ook al staat er een zombie voor je neus. Er worden foto’s en video’s gemaakt tijdens jullie VR ervaring die je volgende dag ontvangt!

VEELGESTELDE VRAGEN

EN ONZE ANTWOORDEN

Onze prijzen variëren per dag en per groepsgrootte. Prijzen beginnen bij EUR 29,75 per persoon. Klik op de knop tickets bovenaan de pagina voor exacte prijzen. Check ook de deals voor groepen.

Reserveren is verplicht. Klik bovenaan de pagina op de knop TICKETS om tickets te kopen. Je kunt dan zelf een tijd en game uitkiezen.

Als er een extra persoon meekomt dan kun je een los kaartje bijkopen op dezelfde manier. 

Onze VR ervaring duurt ongeveer 30 minuten. Dit kan een game van 30 minuten zijn of 2 van een kwartier. In totaal ben je ongeveer een uur bezig inclusief de voorbereidingen.

Online
Er kan met Ideal of creditcard betaald worden.

Op locatie
Bij ons kan alleen gepind worden.

Wijzigingen kun je per email aanvragen door op de boekingsbevestiging te reageren. 

Spelers moeten 12 jaar of ouder zijn en minimaal 140 cm lang om te kunnen spelen. Bij enkele VR ervaringen raden wij een minimum leeftijd van 16 jaar aan.
Spelers onder de 18 jaar hebben toestemming van de ouders nodig om te spelen. Deelnemers van 15 jaar of jonger moeten worden vergezeld door een ouder of voogd.

Er kunnen maximaal 8 spelers tegelijk spelen. Ben je met meer dan 8 personen dan kun je meerdere VR sessies achter elkaar boeken. De VR sessies lopen deels in parallel, je hoeft dus niet lang op elkaar te wachten. Speel je niet dan kun meekijken met de andere groep en op schermen volgen wat zij meemaken.

VR gamen bij Zero Latency VR is een actieve en intensieve bezigheid, dus zorg ervoor dat je comfortabele kleding en geschikte schoenen draagt (geen hoge hakken dus). We raden je ook aan om geen mascara te dragen, omdat deze de lens kan bevlekken en invloed kan hebben op jouw ervaring.

Spelers onder invloed van alcohol of drugs mogen niet spelen. Als we besluiten dat je om deze redenen niet kan spelen dan heb je geen recht op terugbetaling of een tegoed. Er is voldoende tijd om op te scheppen over je vaardigheden tijdens een drankje na afloop!

Je moet in staat zijn om zelfstandig rond te kunnen lopen gedurende minstens een half uur met volledig gebruik van beide handen. Mensen met maar één werkend oog kunnen gewoon spelen.

Om veiligheidsredenen kan iedereen in de volgende situaties niet spelen:

  • Epilepsie en soortgelijke epileptische aandoeningen
  • Doof of ernstig gehoorverlies
  • Gebroken been of arm
  • Rolstoelgebruikers 

Zero Latency VR wordt niet aanbevolen voor mensen:

  • met hartaandoeningen
  • die hoog zwanger zijn

Hoewel we keihard hebben gewerkt om je een meeslepende ervaring te bieden zonder dat je last krijgt van een bewegingsziekte, kan het sporadisch voorkomen.

Slechts 0,02% van onze spelers heeft zich teruggetrokken als gevolg van reisziekte. Als je last hebt van duizeligheid of agorafobie, laat het ons dan weten. Wij letten extra op en begeleiden je door het spel.

Het is mogelijk om met een bril te spelen. Brillen tot circa 14 cm breed passen goed. 
Een bril is ook nodig om scherp te kunnen zien als je bijziend bent. 

De games zijn in het Engels, maar zijn ook prima te spelen als Engels niet je sterkste kant is. In de briefing vooraf leggen we alles in het Nederlands uit.

Als je een paar plekken voor een sessie boekt, kunnen andere mensen, net zoals in de bioscoop, meedoen. Als je de gehele speelruimte wilt boeken voor jezelf, moet je alle beschikbare tickets voor die sessie boeken.

Bij Free-Roam VR geld hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Goed om te weten… Bij Far Cry VR en Outbreak Origins worden jullie voor een deel van de VR ervaring opgesplitst en ga je vaak met je eigen groep op pad.

In dat geval boek je meerdere VR sessies achter elkaar en verdeel je de groep over het aantal benodidge sessies. Wie niet speelt kan gezellig een drankje drinken in onze VR bar of kijken naar de mensen die spelen en op schermen zien wat zij meemaken. Bijna net zo leuk als spelen zelf.

Gebruik tijdens het boeken deze promotiecode: RDAMPAS. Je Rotterdampas wordt bij aankomst gecontroleerd. Voor personen zonder Rotterdampas moet apart worden geboekt.

In Amsterdam en Rotterdam kan er voor de deur worden geparkeerd (betaald parkeren). 

Daarnaast hebben wij in Rotterdam ook eigen (gratis) parkeerplekken.