VR DISC ANALYSE
Home

VR DISC analyse

Verbeter de team dynamiek

Samenwerken

in VR simulatie

Disc analyse

teamrollen

deelnemers

8 - 24

teambuilding

Team Dynamiek Workshop

Wil je meer begrip en betere communicatie in jouw team creëren? Deze workshop is gemaakt voor jou en je team! 

Onze gecertificeerde DISC-expert faciliteert de teamleden bij het ontdekken van hun communicatiestijlen. Om de kennis in de praktijk te brengen, dagen we je team uit om samen te werken in een VR simulatie. Na de game nemen we de tijd voor reflectie op de team dynamiek en samenwerking. 

Kortom, deze workshop is de perfecte combinatie van een training en een leuke VR-ervaring.

Wat kun je verwachten?

Vanaf  € 329 p.p.
Duur: 3,5 – 4 uur

Over de Disc Expert

Lisette Hospers is een ervaren Organisatie Coach en eigenaar van Hospers & Co. Als expert van gedragspatronen maakt zij, met behulp van de DISC-methode, het gedrag in jouw team zichtbaar en bespreekbaar. Het motto van Lisette als team en organisatie coach is: samen leren, is samen creëren. Als praktische, eerlijke en nieuwsgierige coach spiegelt zij het gedrag en maakt jouw team bewust van waar het beter kan.

Lisette was 12 jaar werkzaam in verschillende managementfuncties in een corporate omgeving voordat ze zich specialiseerde in organisatie coaching. Sinds 2018 is ze een erkend STiR Organisatie Coach. Lisette begeleide transities op persoonlijk-, team- en organisatieniveau voor bedrijven zoals Rabobank, Gemeente Rotterdam, PostNL en Greenpeace.

offerte & beschikbaarheid

Wil je meer weten? Vul dan het onderstaande contactformulier. Wij reageren zsm en uiterlijk binnen twee werkdagen.