Ontdek hoe je VR zakelijk toepast

VR Business Course

PERSONen

4 - 16

Leer over

zakelijke kansen VR

ervaar

VR mogelijkheden

naslag

VR door zakelijke bril

VR Business Course

Wil je meer leren over VR? Wil je de zakelijke kansen verkennen die deze technologie voor jouw organisatie biedt? Deze workshop is voor jou en je team! We laten je kennismaken met de wereld van VR /AR. We delen onze kennis over de zakelijke toepassingen van VR. Daarnaast kijken we samen naar de mogelijkheden om VR in jouw bedrijf toe te passen. Last but not least, we spelen samen een VR-game!

Wat kun je verwachten?

€ 479 p.p. (min. 4 personen)
10.00-16.00 incl. lunch, koffie en thee.

VR BUSINESS COURSE

Leer hoe je VR succesvol toepast in jouw bedrijf.
VR Business Course
Video afspelen

Over de Facilitators

Freek Teunen (1994) is een Rotterdamse VR-ondernemer die de internationale media haalde met de virtuele Droomvlucht in de Efteling. Ook zijn nieuwe project PlaygroundVR trekt veel aandacht. Deze virtuele speeltuin voor zieke kinderen in het ziekenhuis is genomineerd voor verschillende innovatieprijzen waaronder de Laval Virtual Award, de Philips Innovation Award en de Blue Tulip Award.

Teunen is gedreven om de VR-industrie naar een hoger niveau te tillen en helpt daarom ook andere organisaties en bedrijven door middel van zijn unieke VR design framework. Kennis over de huidige trends in VR en de industrie deelt hij onder andere via RTL, Het FD en het AD.

Vitas Kersbergen (1982) is een Rotterdamse innovator en design thinker. Samen met ondernemer Maarten Peelen haalde hij begin 2020 de VR-ervaringen van Zero Latency VR naar Nederland.

Als eigenaar van het Rotterdamse innovatiebureau Proposition Hero is Kersbergen dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten waarbij de klant centraal staat. Zo ontwikkelde hij verschillende nieuwe proposities voor partijen als Spaces, GreenSeat, Zero Latency VR en Royal FloraHolland. Daarnaast geeft hij Design Thinking trainingen en is hij Startup coach bij Startup in Residence.

Info & beschikbaarheid

Wil je met jouw team de VR Business Course boeken?
Vul dan het onderstaande contactformulier. Wij reageren zsm en uiterlijk binnen twee dagen. U kunt op elke doordeweekse dag een eigen VR Business-cursus aanvragen, met een minimum van 4 deelnemers.

BEVESTIGING

Bedankt voor je aanvraag!
Een bevestigingsmail is onderweg.

Na 1 uur nog niets ontvangen?
Controleer ook even uw spambox.