De nieuwste generatie in free-roam VR

Melbourne, Australië – 7 maart 2019
Zero Latency, de pionier en wereldleider in free-roam, multiplayer virtual reality entertainment, kondigt de tweede generatie van hun VR-entertainmentplatform aan.

Het nieuwe Zero Latency VR-platform, ontwikkeld in samenwerking met HP, Microsoft en Intel, bestaat uit alle hardware en software die nodig is voor een locatie om klanten Zero Latency’s bekroonde free-roam virtual reality gaming-ervaringen te bieden.

“We hebben de grootste free-roam VR-ervaringen ter wereld. Onze focus is om de Zero Latency VR-ervaring naar meer mensen te brengen, waardoor virtual reality entertainment de standaard wordt. Met ons nieuwe platform was het nog nooit zo eenvoudig om een ​​succesvolle VR-entertainmentlocatie te starten “, aldus Tim Ruse, CEO van Zero Latency.

Er zijn momenteel 29 Zero Latency VR-locaties in 18 landen verspreid over 5 continenten, met de meest recente sites in Ierland, Duitsland, Hong Kong en Qatar.

“We willen dat onze ervaringen u wegblazen, ongeacht de locatie van de Nul Latency VR waar u zich bevindt. Ons nieuwe platform stelt ons in staat om consistent klantervaringen van een uitzonderlijke kwaliteit via ons netwerk te leveren “, zei Ruse.

Zero Latency haalde vorige maand de krantenkoppen en kondigde de release aan van hun 6e game ‘Sol Raiders’, een baanbrekende virtual reality esports-titel.

“We zien Sol Raiders als de definitieve VR esports-game. Het is van de grond af ontwikkeld om een ​​professionele, wereldwijde competitieve scène te ondersteunen. We werken samen met bedrijven die Sol Raiders-competitiewedstrijden zo opwindend maken als ze zijn om te spelen “, zei Scott Vandonkelaar, Zero Latency CTO.

Zero Latency is van plan ten minste 100 sites te openen voor het einde van 2020.